На 02.11.2017 Сонце заедно со локалната акциона група на Ромед одржа состанок со Градоначалничката Теута Арифи во Општина – Тетово, со цел честитање на нејзината победа и продолжување на успешната соработка како до сега.

On 02.11.2017 Sonce together with the local action group of Romed held meeting with the Mayor Teuta Arifi in Municipality – Tetovo, in order to congrats her wining and continuing the successful cooperation up to now.

 

© 2016 SONCE by 3PIX MEDIA

Follow us: