Следете нѐ:
Search
Close this search box.

Проекти

Зголемување на пристапот и учеството на ромските деца во квалитетен ран детски развој и основното образование

Зголемување на пристапот и учеството на ромските деца во квалитетен ран детски развој и основното образование Главната цел на проектот е да придонесе за подобрување

Прочитај повеќе »