Следете нѐ:
Search
Close this search box.

Контакт

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ

Контактирајте нѐ!

Локација:

ул. "Иво Рибар Лола" бр. 381-3, 1200 Тетово, Република Северна Македонија

Телефони:

Број: +389 (044) 352 390

Email адреса:

Email: info@sonce.org.mk

Следете нѐ на социјалните медиуми...