Следете нѐ:
Search
Close this search box.

Вести

Јавен повик за работен ангажман на определено време за тренер за испорачување на тренинзи за јакнење на капацитетите на ромски и про-ромски организации

Project “Roma civil society for EU accession” Проект: “Ромскиот граѓански сектор за пристап кон ЕУ“ (project ref. no. IPA III – 2022/441-801) Асоцијација за Демократски

Прочитај повеќе »

Зголемување на пристапот и учеството на ромските деца во квалитетен ран детски развој и основното образование

Зголемување на пристапот и учеството на ромските деца во квалитетен ран детски развој и основното образование Главната цел на проектот е да придонесе за подобрување

Прочитај повеќе »